a perfect thursday evening

stearinlysene har brent halveis ned, men lyser enda opp den mørke stua. bestevennina mi, Kristin, prøver å få alt til å klaffe anngående reiseplanene sine. hun skal til trondheim og se Gåte spille live denne helgen. det er mørkt ute, en ubehagelig stillhet har lagt seg over nordfjord. bare en og annen tilfeldig bil bryter den nå og da. Kristin krabber under bordet, hun prøver å få ladderen til dataen sin inn i stikkontakten. “hvorfor gjøre noe enkelt, når man kan gjøre det vanskelig?” ler hun. Vi hører på Hank Jones og drikker vin.

det er rart hvorledes tiden bare flyr forbi, det føles som bare i går at en jente kveld måtte inneholde en god dose Aragon og Gimli. et tonn sjokolade og minst tre store flasker Cola. det var da vi var elleve og tolv år gamle, da vi var tretten og fjorten var det vampyr filmer, selv-stekt biff og mye cola som gjaldt. nå, som sytten og atten åringer sitter vi og drikker rødvin, ser en Keira Knightly film, spiser god mat og hører på Jazz. Kanskje vi har blitt litt mer voksne?

ingen vet hva fremtiden bringer, hvem vet vel hva vi kommer til å spise og drikke om fem års tid? det eneste jeg vet der er at vi kommer enda til å være venner. jeg studerer kanskje i England, hun er kanskje på verdensturné med metalbandet sitt, Emancer, men vi vil enda beholde kontakten. noen personer er rett og slett sveisa inn i livene våre, inn i hjertet og vesenet vårt. noen personer vil alltid være der, selv om det kan gå flere måneder mellom hver telefon, vil det ikke virke som om noen tid har passert i det hele tatt, og det er noe alle burde ha.

Keira Knightley in The Duchess

The Duchess Photo

dutchess

Advertisements

Leave a comment

Filed under Filmatiske vidunder, Skriverier og tekstar og slikt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s