Dagens Fotograf – Mike Bailey-Gates

Mike Bailey-Gates er 16 år og kjem frå Rhode Island, USA. Han har interessert seg for fotografi sidan han var 13 år gamal og ville ta bilete av naturen der han bur. Inspirasjon finn han i alt frå butikkar til eventyrbøker og korleis noko gror, alt kring seg. Til å hjelpe seg på veg har han mange kameraer, deriblant, eitcanon rebel xti, Holga, vivitar 35 mm camera, Instax, og nokre få andre som han eksperimenterar med. Bileta hans er klart eventyrlege og er som ein heilt anna verd.

Flickrmikebaileygates.com

Scaled Image

Mike Bailey-Gates (4)

Scaled Image 1

The Paper Boy

Mike Bailey-Gates is 16 years old and comes from Rhode Island. His interest for photography started when he was 13 years-old and wanted to take photos of the countryside where he lives. He finds inspiration in everything from thrift stores, story books to watching something grow. The cameras he uses are a Canon rebel xti, Holga, a vivitar 35 mm camera, Instax, and also he uses a few others which he experiments with. His photographs are like fairy tales and are clearly from another world.

Flickr Page, mikebaileygates.com

Advertisements

21 Comments

Filed under Dagens Fotograf

21 responses to “Dagens Fotograf – Mike Bailey-Gates

 1. Andra bilden var helt magisk!

 2. Jisses.. Jag förstår inte hur du hittar alla dessa grymma fotografer!!

 3. all tack till dig! vad glad jag blir och vad snäll du är! kram 🙂

 4. oj. skrev fel adress..
  all tack till dig! vad glad jag blir och vad snäll du är! kram 🙂

 5. Mange kule bilder! Likte spesielt nr 2 og 5 😀

  SV: Tusen takk!

 6. Tusen tack för dina fina ord! Det värmer verkligen 🙂 Rött hår är superfint tycker jag, men det är svårt att hålla fint, det krävs ju att man färgar det väldigt ofta för att det ska hållas fint 🙂 Hoppas du får en fantastisk kväll. Kram!

 7. Bildene hans er så sinnsykt nydelige! 😀 Han er en utrolig fotograf! :3

 8. tusen takk, eg synst det var ein kjempefin tilbakemelding eg! herlige bilder på dette innleggget, spess han gutten nest nederst:)

 9. sv: du skjønner jeg har fått en god del kritik på det men jeg skjønner selfølgelig at det ikke funker på hver einaste bilde jeg tar, men så har jeg heller ikke holt på med foto så lenge så jeg lærer vel nytt under veis? 🙂

 10. sv: tusen takk 🙂

 11. sv: så fint det er å snakke med en som skjønner ^^ men du tar jo utrolig herlige bilder etter det jeg har sett på bloggen din 🙂

 12. SV: Hehe, ja, det ble litt kult.

 13. Hey! Takk for kommentaren!

  Ser ut som du har endel greie på bilder og slikt! Det er jo sikkert morsomt å kunne endel om det!
  Men fikk ikke helt sortert hvilke bilder på denne siden du hadde tatt! Men han som har tatt disse bildene er jo fantastisk!! Skikkelig drømmende bilder!!

  LIkte treeren veldi, med traktor, hehe!!

 14. sv; mhm! det er rart å tenke på egentlig O.o men den gutten kommer til å nå langt, jeg gleder meg sånn til å se hvor han har tenkt seg fremover! 😀

 15. Wow, de var jo helt FANTASTISKE! :O Jeg ble skikkelig fasinert 😀

 16. alright!! Men da kan jeg kanskje få sett litt gjennom bloggen din og finne det du har tatt;) blei litt confused i går. Heh…
  men, nå skal ejg bla litt nedover og se hva jeg finner;)

  jeg kan ingenting om bilder jeg xD bare fikler en masse med instillingene på kamera og tar 180 bilder på en tur og håper noe blir bra 😀

 17. Precis 🙂 Annars hade jag nog haft rött längre än vad jag hade. Men det är som sagt svårt att hålla fint 🙂 Hoppas du mår fint. Kram!

 18. mike er faen meg en motherfuckerflink fotopus.

 19. jeg har bare alltid vært fascinert av vegetarianere og å ikke spise kjøtt (dyreelsker siden dag null, hurra!), men jeg tenkte aldri så langt at det faktisk var mulig, pluss at liten som jeg var fikk presset alt mulig rare idéer inn i hodet. men så begynte jeg på folkehøgskole, hvor det var både vegetarianere og veganere. og den maten kjøtteterne fikk var helt jævlig, besto så og si bare av kjøtt, poteter og saus (og jeg har vokst opp med MASSE grønnsaker). Så jeg snek meg over til vegetarmaten, og gradvis sluttet jeg bare å spise mer og mer kjøtt, og tada. begynte for litt over et år siden, så ikke så mye å skryte av akkurat, haha.

  men, ja, du spurte vell egentlig ‘hvorfor’, ikke ‘hvordan’. Grunnene mine er: det er sunt og jeg trenger ganske enkelt ikke kjøtt, det er miljøvennlig, og jeg støtter ikke kjøttindustrien. (hvis jeg noen gang må spise kjøtt igjen av en eller anna rar grunn blir det kun økologisk! men blir kvalm av tanken…)

  jeg spiser også fortsatt egg, og jeg tenker litt det samme som deg. pluss at jeg tenker på hønene de kommer fra, for de blir jo ikke behandlet bra. så tror jeg skal prøve å slutte med det også, så er jeg snart veganer.

 20. Herremin! For noen fine bilder.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s