ein ganska lat morgon

Dag éin som “heimeverande”. har sove på sofaen i natt – og heile førmiddagen har eg og sara berre lagt på sofaen og sett dårleg tv og sove. noko eg skal bedrive heile ettermiddagen til også.

.

all i have done today is sleeping on the couch with my dog sara and watching bad tv. which i expect to continue doing.

Advertisements

6 Comments

Filed under Foto og slikt fint

6 responses to “ein ganska lat morgon

 1. Aww, for en skjønn hund ❤ Fortsatt god bedring 🙂

 2. Ja, jeg får meg hest om 3 uker! Klarer nesten ikke vente!
  Du hadde en utrolig søt hund! Jeg har alltid ønsket meg hund, men skal ikke klage nå:P God bedring!

 3. Jeg har og ridd siden jeg var liten og alltid drømt om å få hest. Jeg har hatt flere hester på helfor, men trodde virkelig aldri jeg skulle få min egen! Men nå skal jeg jo på skole i Danmark til nesteår som krever at jeg har med hest, så da fikk jeg det til:P Hva slags rase er hun?

 4. Det virket som en fin blanding! For de toy terrierne alene blir ofte så fryktelig små og spinkle, men hun så jo helt perfekt ut!

  jeg har vært veldig heldig fordi min mamma og søster er like glad i hester som meg og vi har drevet med det sammen. Vi har flere ganger vært gjennom den prosessen om vi vil skaffe oss hest, men har alltid endt opp med at det blir vanskelig å kombinere det i 10. og 3. klasse på grunn av avsluttende fag. Det har derfor aldri blitt noe av før nå, på en betinngelse: at vi ikke henter henne før jeg er ferdig med hovedfagsoppgaven min:P Dessuten er dette litt mitt prosjekt siden jeg tross alt skal ha henne med til Danmark. Når jeg kommer tilbake, må jeg ta avgjørelsen om jeg klarer å ha henne ved siden av studiene eller ikke.

  Det er en Trakhener-hoppe på 9 år. Hun er en veldig allsidig hest som er veldig godt grunnridd og godt bygget som ridehest. Derfor tror vi hun kan utvikle seg lett innen både dressur og sprang (og hun elsker visst nok feltritt) 🙂 Hun har en veldig stor personlighet, så det jeg nesten gleder meg aller mest til er å bli kjennt med henne, lære å lese og forstå henne og utnytte arbeidsviljen og den sprudlende energien hennes. Virkelig få samarbeidet til å fungere. Grunnen til at hun selges er fordi eier ikke har tid til henne og blir bare ridd et par ganger i uka. Hver gang jeg har besøkt henne, har hun vært helt klar for nye oppgaver og lykkelig etter treningsøktene. Selv har jeg ikke ridd gjevnlig på 8 mnd, så jeg tror vi begge kommer til å være overivrige på å komme igang med skikkelig trening:)

  Har du ridd på rideskole da? Hvis man virkelig går inn for å skaffe deg hest når man har muligheten til deg, er jeg sikker på at man får det til:)

 5. Å ri inn unghest er alltid morsom! Da har du jo en del erfaring, da:)

  Bilder kommer det til å bli en del av, ja! Og kanskje litt filming. Det er alltid veldig lærerikt og litt skummelt, ser så veldig tydelig alle feilene jeg gjør! Jeg tenkte jeg skulle følge opp treningen min på bloggen, mest for min egen del og mamma så hun kan følge med når jeg drar, men det kan jo hende noen andre også syns det er interessant og kanskje nyttig, hvem vet?

  Hun heter Nadya:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s