A case of irrevocable curiosity

Eg lurer på kven de er. Kva heiter dykk, kor gamle er dykk, kva er det beste i heile verda, kva er det verste? Kor mange femti øringar har de i lomma som de ikkje gidd å veksla i kroner? Kva er favoritt isen dykkar? Favoritt boka? Filmen, fotografen, sangen, bandet, artisten? Kva studerer de, eller kvar jobbar de? Eg er type den mest nysgjerrige eg veit om.

Advertisements

15 Comments

Filed under Uncategorized

15 responses to “A case of irrevocable curiosity

 1. Ingrid Tjosaas

  Eg er Ingrid Tjosaas, 17 år, 4 månadar og 10 dagar, det beste er sjokolade og det verste er kreft. Den beste isen er tressis med oboy oppå og den skal etas i senga med tre fine vener og me har kvar si skei og me pratar om alt mulig og når me ler så sprutar det oboy over heile senga mi. Favorittboka mi er vel Anne Franks dagbok. Favorittfilmen akkurat no er vel Inception, fotografen er Drea.se, fantastisk kvinnfolk som tek nydelege bileter. Songen for augonblikket er Love the way you lie med Eminem og Rihanna. Kaizers Orcehstra for alltid. Og Susanne Sundfør er magisk. Eg skal byrje på Nordmøre Folkehøgskule og gler meg sinnsjukt. Og gruar meg litt masse.

 2. Hehe, alltid! 😀

 3. Milla e mitt navn og eg har levd i 29 år :O Det besta i heile verden e Trommisen min og det verste e at eg ikje vett heilt kor/ka det ska bli av meg. I lommebokå mi e det null femti øringar. Men eg har noen kronestykker som eg spare på. Lion og Sandwich dele min førsteplass på isfronten. Favorittbokå mi e Hobbiten, som e den første bok eg leste på engelsk. Eg lo og storkoste meg i drømmeverdenen med drager hobbitter dverger og alver. Eg har mången favorittfilmar. Eg kan kanskje ramsa opp dei eg har sett mest Transformersfilmen fra 80 tallet, alle ringenes herre filmane, The Goonies og everything is illuminated. Oj min favoritt fotograf :O I have no idea. Favorittband må vel bli bandet te trommisen min; Firetop Mountain. Favoritt sangen min e Cinematic Orchestra med To buid a home. Eg bjunne å grina kvar gong eg hørre den for den e så fin, spesielt strofen; I held on as tightly as you held onto me *sukk* og te slutt så studere eg ingenting og jobbe ingen plass, foreløpig 😉

 4. Sv: Ja! Jeg skal studere kunstfoto på norsk fotofagskole 😀

 5. jeg heter marlou og er 20 år. jeg synes fine mennesker er det beste i verda, og døden er verst. i lommen min er det ingen femti øringer, siden jeg bor i nederland og bruker euro! jeg hadde noen 1 og 2 center da, men de brukte jeg for å kjøpe sjokolade i dag, så det var fint 🙂 (jeg liker ikke når lommeboken min er for tung). min favorittis er daim is, tror jeg, men egentlig liker jeg all slags is. en sommer jobbet jeg i en isbutikk, og fikk smakt på alt! det var nok den beste sommeren noensinne. hehe.
  favorittboken min er naiv.super, filmer nick & norah’s infinite playlist, me without you, im juli og (500) days of summer. jeg har ikke en spesiell favorittfotograf, men liker å se på random bilder på tumblr og har nok noen mennesker jeg følger på flickr. favorittsangen er ‘tiger mountain peasant song’ fra fleet foxes (og coveren fra first aid kit <3), bandet kråkesølv og kings of convenience og first aid kit og mye mer. og så liker jeg ben howard. og jeg studerer nordisk språk & kultur ved universitetet i groningen (nederland).
  🙂

 6. eg heitar Amanda, er snart 16 år og bor i ei bygd midt i Noreg. noko av det beste eg veit, er å høyre på musikk. favorittis = sjokolade og bringebærsorbé. elskar is. i dag byrja eg på vidaregåande, studiespesialisering. eg veit ikkje heilt om eg kjem til å trives enda, men eg trur kanskje det kjem etterkvart. eg er sjenert, men etter å ha jobba på turistkontoret denne summaren, trur eg kanskje eg har blitt flinkare til å prate med folk.
  favorittfilmen min er Amelié. elskar Audrey Tatou. har to favorittband atm = bombay bicycle club & kråkesølv. anna enn det, høyrar eg på mykje indie & alternative. det er det beste i verda, utanom vennane mine ❤

 7. Jeg er Eirin, og fylte hele atten i midten av juni som var.
  Det beste i hele verden må vel være å høre fra de nærmeste at de er glade i meg. Også dyr da. Og bøker. Og fine bilder. ogog ja… verden er egentlig ganske fin om man ser det fine i den. (!)
  Det verste er svik og vonde sykdommer.
  Jeg har så og si aldri femtiøringer i pengeboka jeg. Sjelden mynter i det hele tatt. Alle mynter går rett på sparebøssa.
  Favorittis? Av boksis er det den lyse sjokolatte-isen. Mens den beste pinneisen er timon -og pumbais med geleinsekter i. Utrolig irriterende at den ikke produseres mer 😦
  Å si ei favorittbok er vanskelig. Jeg leser så utrolig mye, men jeg kan si i hovedsak at de bøkene jeg liker best er bøker som bringer fram følelser i meg fra begge sidene. Vonde og gode. Også er plusset stort om de får meg til å le eller tenke! (Audrey, vent! , Engler og Demoner, Øya, PS I love you er veldigveldig fine. Beatles av LSC også.)
  Film: bambi, løvenes konge, istid og nemo.
  Fotograf: liker veldig godt bildene til han karen her: Nick Brandt (http://www.younggalleryphoto.com/photography/brandt/brandt)
  Sang: altslukende (se bort i fra trance, techno og ny r&b)
  Band: Queen, Toto og ACDC
  Artist: Bruce Springsteen og flere ukjente 🙂

  Om to dager begynner jeg tredje og siste året mitt på musikklinja her i byen :):

  Jeg er også veldigveldigveldig nysgjerrig!!

 8. Liker stilen på bildene dine. Synes dette bildet spessielt var veldig kult!
  stå på 🙂

  klem K

 9. Eg heiter Silje og blir 17 i september. 17 i september hørtes så masse bedre ut enn 16 år og 11 månadar. Det beste er fine vennar, fine bloggar og ting som gjer meg glad. Verste må vere edderkoppar og insekter. Fysj! Sjukdomar ein kan dø av og grøssningar eg får på haudet er ikkje kjekt..
  Antall femtiøringar er minimal, kanskje berre to eller tre. Den beste isen er Sol-stick på ein varm sommardag og to kuler med lollipop- is i kjeks når ein har lite pengar, men vil ha noke godt.
  Eg har ikkje lest så mange bøker, men eg skal bli flink å lese fine bøker. Om ei stond.. Den finaste som eg har lest heiter “La meg synge deg stille sanger”. Den er herleg, den. Dikt som gjer teksten klarare og tankar og følelsar som får deg til å grine. Finfin!
  Fotograf og sang var vanskelege spørsmål. Favoritt filmen må vere Forrest Gump, sjølv om eg berre har sett den ein gong. Artist: akkurat no Susanne Sundfør, men det kan skifte fort. Eg går på musikklinja på Firda (i klasse med bror din), 2 året og trivst så det susa! Første år som hybelbuar.
  Eg jobbar som laurdagshjelp på ein butikk som selge alt frå kjøkken utstyr til leikar.
  Eg er litt nyskjerrig eg òg, men eg tørr ikkje vise det..

 10. Eg lurer på kven de er. Kva heiter dykk, kor gamle er dykk, kva er det beste i heile verda, kva er det verste? Kor mange femti øringar har de i lomma som de ikkje gidd å veksla i kroner? Kva er favoritt isen dykkar? Favoritt boka? Filmen, fotografen, sangen, bandet, artisten? Kva studerer de, eller kvar jobbar de? Eg er type den mest nysgjerrige eg veit om.

  Jeg svarer jeg og! Jeg heter Mathilde Nicoline, er 19 år. Det beste jeg vet er mat, det verste jeg vet er å være redd. Jeg har ingen femtiøringer, jeg bruker de opp, eller så har jeg mest bankkort. Favorittbøkene er så mange, men jeg plukker ut en, muleum – erlend loe. og en til. Kompani orheim – Tore Renberg 😀 Film = Juno, Moulin Rouge, oppdrag Nemo etc. Fotografen = Tim Burton, Elliot Erwitt, Jan von Holleben, Elinor Carucci. Etc. (det er etc på alt, haha) Sang akkurat np = Jungle Drum – Emiliana Torrini. Bandet = My little pony. Jeg studerer fotokunst snart, jeg jobbet på meny, håper å få jobb på ica.

 11. Åherregud. Jeg MÅ føye til JUNO som film (Ellen Page er favorittskuespiller nr 1!) også driver jeg og leser Volvo Lastvagnar av Erlend Loe. Første gangen jeg leser ei bok av han, og jeg er kjempefasinert. Ikke rart mannen er så omtalt overalt.

  Forresten! Silje over her kjenner jeg også veldig godt. Hun besøkte meg i vinterferien og jeg besøkte henne i høstferien :))

 12. Jeg vil ikke si hva jeg heter, men jeg er atten, nitten om ikke lenge og det beste i hele verden er å være med de aller fineste vennene, både hver for seg og i kombinasjon, og le og le og le og le av noe bare vi synes er morsomt. Også selvfølgelig en hel del musikk, fantastiske konsertopplevelser, når man blir kjent med noen som man bare kan snakke og snakke med, følelsen etter å ha sett en skikkelig bra film, lukten av nyklipt gress og hundre andre ting jeg ikke kommer på akkurat nå. Det verste er tomhetsfølelsen som noenganger kommer, å ikke vite om man kan spørre, å ikke tørre å fortelle, å se at noen andre har det vondt uten å kunne hjelpe, å føle at man ikke verken er noe eller kan bli til noe.

  Jeg tror ikke jeg har noen femtiøringer, men jeg har en hundrelapp, og skal jeg spise is er det helst mørk sjokoladeis i beger eller best-isen med tyggispinne, men favorittbok blir for vanskelig; det er så mange gode, fine, vonde, gripende, morsomme, herlige, triste, interessante. Hvor skal man begynne? Men film er lettere, det er bare noen få som gir deg den gode filmfølelsen, som Amelie fra Montmarte og Into The Wild og Life Aquatic with Steve Zissou, men musikk igjen er vanskelig, kanskje Dylan den ene dagen, Animal Collective den andre og Beta Band den neste. Nå går det derimot til pakking til folkehøyskole og jeg er spent spent spent. Sånn.

 13. Mitt namn er Mari, eg er 23 år gammal. Det beste i verda er så mangt: gode venner, ei god bok, ein snill kjærast… Det verste i verda er menneskeleg ondskap. Eg har ingen femtiøringar i lomma, fordi eg ikkje er noko flink til å bruke cash. Favorittisen min er Gardsis frå Feios med sjokoladesmak. Det er eit lokalprodukt som er berre nydeleg. 🙂

  Favorittboka mi varierar heile tida. Den eg har lest flest gongar er Ringenes Herre. Akkurat no les eg American Gods av Neil Gaiman, og den er heilt fantastisk.

  Den beste filmen er “Det levende slottet” av Hayao Miyazaki, det beste bandet er Muse.

  Eg studerar kjemi, nærare bestemt ein master i Molekylær modellering. Det vil sei, eg byrjar offisielt på studiet i morgon. Skummelt!

 14. Jeg er Anette, men det vet du allerede 🙂 Jeg studerer historie akkurat nå, og synes det er kjempegøy 😀 Jeg elsker Into The Wild, den er flott. Favorittbok… åh, det er så mye, jeg klarer ikke velge en. Favorittband er alltid R.E.M. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s