Det snør

Eg var ikkje heilt klar for dette. Skoa mine er våte og eg pakka meg inn i den største og varmaste boblejakka. I dag er det risgraut med kanel til middag, for det er det ein et om vinteren, og no er det visst vinter. Snør det der de bur? Kva er det finaste med vinteren, syns de?

foto: meg

Advertisements

7 Comments

Filed under Foto og slikt fint

7 responses to “Det snør

  1. Så fine bilder! 🙂

  2. Ingrid Tjosaas

    Nei, det snør ikkje enno, men den er veldig nær. Og eg ventar i spaning. Det finaste med vinteren er å sitje inne med gode vener og drikke kakao.

    • åh du er heldig som ikkje har snø! Er enig i at det beste med vinteren er kakaokos med vener, helst medan ein ser ein bra film og snakkar om dei raraste ting. åh, no sakna eg plutseleg venene mine, haha 🙂

  3. finfine snø bilder, men eg må sei meg enige med deg; det va da litt tiligt? heldigvis så snør det ikje i Oslo ennå, og eg håpe det blir lenge te (e ikje no glad i snø) det finaste med vinteren e julå, då samles familien og alt e bare finfint med lys og gløgg og te og altfor mye god mat.

  4. Vakre bilder. Her er det også snø i dag, det syns jeg ikke det skal være, for høsten har ikke vart lenge nok. Men så liker jeg egentlig ikke høst, så det kan godt bli vinter.

  5. Så fint! Jeg har snø på verandaen 😀 Men ikke ellers. Enda.

  6. åh, fine bilder!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s