fint i posten

eg har forresten utruleg lyst til å slutte på skulen ogreise jorda rundt om dagen. trur kanskje eg er på randen av ein rekord i skuletrøtthet. dessutan er eg meir enn ferdig med nordfjordeid også. vesle miniplassen.


books i got in the mail yesterday. and by the way, i find myself wanting to leave school and travel the world. i think i might be on the verge of a record in being tired of school. i am also very done with living in a tiny community. teeny tiny eid.

Advertisements

12 Comments

Filed under Bøker, litteratur

12 responses to “fint i posten

 1. “A Concise Chinese-English Dictionary for Lovers” kjøpte jeg i dag. Jeg hoppa i taket når jeg så den, jeg har lett etter den kjempelenge.

  Omtrent like lenge som jeg har sett etter “No one belongs here more than you” og “The Virgin Suicides”. Hvis det ikke var for at jeg ikke har hørt om den siste boka en gang, så skulle jeg med hånda på hjerte, eller over nyrene, ha sverget på det ikke var en ren tilfeldighet.

 2. Aw,bøker. Elsker bøker,og morsomt er det å hente de på posten. tror de på posten der jeg bor er vant til at titt å ofte henter pakker fra capris.:) hehe.

  Nå nærmer det seg vår,og etter det er sommerferie. da er det skoleslutt frem til høsten:) tenk på det=)

 3. SV;Bare hyggelig Kristina:) Koselig å høre 🙂
  Anbefaler den filmen,og cinderella man:)

 4. Herregud, jeg er så enig at du aner ikke! Jeg lengter etter sommerferien, men er jo ikke halvveis ut i skoleåret en gang… jeg vil vekk til vakre, eksotiske steder, hvor jeg kan ta masse bilder og danse i sanden, og synge “here comes the sun” ❤

 5. Haha, jeg lo litt, jeg eier alle fire. Elsker tre av dem. Essays in love synes jeg var litt klein.

 6. (Ps, etter å ha sett dette innlegget fikk jeg og lyst til å kjøpe noen bøker jeg lenge har hatt lyst til å lese, men som de ikke har på biblio, så jeg bestilte tre forhåpentligvis fine fra Amazon, gleder meg til de kommer!)

 7. Stine

  Seriøst, bor du i Nordfjordeid? Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit. Det ligger jo i et så nydelig område, og naturen kan gjøre enhver målløs.

  Igjen, så kan jeg forstå at du er litt lei av å bo der. Tror også jeg hadde blitt det etter en stund. Hold ut videre, og nyt Nordfjorden så lenge du kan!

  • eg bur på eid ja 🙂 budde her først då eg var liten, og flytta hit igjen då eg byrja på vgs, så no bur eg i ein liten kjellarhybel. det er veldig fint her, roleg og kosleg, men ein blir lei. sjølv har eg budd i nordfjord heile livet, og bur eigentleg ein time unna, i ei lita bygd som heiter flatraket i selje kommune, og kjenner at eg er veldig lei små plassar. men eg veit jo at eg kjem til å bli heilt i frå meg når eg først skal flytte til hausten. flytte frå alle vennene mine og familien. men eg trur det blir bra fordiom 😉

 8. ser ut som finfine bøker 😉 skolelei e noe alle går ijønå tror eg. eg huske eg va så skolelei at eg skulka altfor mye på videregående, noe eg angre på idag 😉

  / tusen tusen takk snille du. du seie no der ja, me trenge å værra i det mørka hjørna avogte. eg har hatt ei finfin helg fram te nå, har bare sotte foran tvn å spilt dragon age og kost meg 😉 håpe din va lika fin 😉

 9. Fine bøker ^^ Jeg er så skolelei selv, venter bare på alt som vil følge når skola er ferdig.. Så mye mer spennende!

  Sv/ Hehe, du finner nok han som behandler deg slik når du minst venter det, det skjedde med meg 🙂

 10. Kjenner følelsen! Verkeleg, tenkjer det same her om dagen. Vil vekk og oppleve meir. Sjå verda og berre leve.

 11. Jeg har to av de! A Concise Chinese-English Dictionary for Lover og Essays in Love. Men har ikke rukket dem enda, dessverre. Nok å gjøre på UiO for tiden 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s