i follow rivers

eg har fri. eg har fri og er heime hos mor og passar veslebror på ni og les bøker. berre at mamma er i trondheim, så eg og veslebror har heile det store, grøne huset for oss sjølv. vi har laga muffins og pizza, ete jordbær med vaniljesaus og spelt kort. for det meste lygaren og vri åtter, for det er dei to spela eg kan. når veslebror er på besøk hos venner, prøver eg å arbeide – med opptaksprøver, skulearbeid og arbeid ingen nokon sinne skal få sjå. det er noko frigjerande og beroligande over det heile –  å vere aleine heime i det store, grøne huset, og berre skrive og lese. det gjer så godt.

ps. alle dei flotte fine kommentarane dykkar, eg set så stor pris på dei, og eg skal svare, eg må berre ha ein liten time-out først.

foto: linka til kjelde.


i am at home looking after my nine year-old brother, spending my days making cupcakes and pizza, eating strawberries and playing cards. it is good to be home.

Advertisements

5 Comments

Filed under Kvardagen

5 responses to “i follow rivers

  1. Husker ikke om jeg har spurt før, men hvilke skoler skal du søke på? 😛

  2. Så koselig! Jeg elsker når du bare kan slappe av et hundre prosent, uten dårlig samvittighet og bare kjenner hvordan roen virkelig senker seg 🙂 Gleder meg til sommeren ❤

  3. Høres ut som en fin dag.:) deilig være alene hjemme da!=)
    ha en riktig god helg:D

  4. Alltid fint å være hjemme – og det er jo jeg hele tiden 😛 Jeg liker Lykke Li. Du burde være med på Øyafestivalen! Det er jo i august vettu, og da har vi leilighet 🙂 Lykke Li kommer, og Explosions in the Sky, blant annet 🙂

  5. Høres fint ut ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s